Werkwijze

Met Esthers Boekhouding haal je een persoonlijk betrokken boekhouder in huis, die integriteit uitstraalt en jouw manier van werken respecteert. 

Offerte = opdracht = factuurbedrag

Exact Online

Na onze eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin we je wensen op tafel leggen, krijg je van mij een offerte toegestuurd.

Mijn diensten worden op verschillende manieren aangeboden. De meeste in een pakket via maandabonnementen, maar je kunt ook losse diensten afnemen.

Nadat ik de offerte ondertekend retour heb gekregen, ga ik samen met je jouw administratie inrichten.  Het standaard boekhoudprogramma wat ik gebruik is Exact Online. 

In tegenstelling tot de maandabonnementen worden er in situaties waarin in de offerte een uurtarief wordt berekend, per maand een eindafrekening gefactureerd. 

Wat is Exact Online?
Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM (Customer Relation Management) in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. 

Ondernemers kunnen hun boekhouding via Exact ook inzien. Exact heeft hiervoor het pakket Starter voor Accountancy (in- en exclusief factureren). Kijk voor deze kosten op https://www.exact.com/nl/exact-online/prijzen/#starter-voor-accountants. Deze kosten worden niet in de offerte berekend!