Over Esther

"Ik sta voor gedrevenheid, vertrouwen, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Door mijn passie voor cijfers, kennis van boekhouden en persoonlijke overtuiging dat u als klant moet snappen waar ik mee bezig ben, neem ik uw zorgen voor de financiële administratie bij u weg en geef duidelijke rapportages, zodat u weet waar u financieel aan toe bent!"

Flashback-01 - kopie

Esthers Boekhouding

Esthers Boekhouding is in december 2017 opgericht door Esther Roode-de Jong (1974). 

Na twintig jaar werken in diverse financiële functies heb ik besloten om voor mezelf als boekhouder te gaan werken. In boekhouden en rapportages opstellen kan ik heerlijk mijn ei kwijt.

Opleidingen en werkervaring

Nadat ik mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie in 1997 had afgerond, ben ik gaan werken in de financiële administratie als Administratief-Assistent. In 1999 heb ik een uitstapje naar een Accountants- en Belastingadvieskantoor genomen en heb ik naast mijn werkzaamheden als Aangiftemedewerker Vennootschapsbelasting Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. In 2006 ben ik teruggekeerd in de administratie als Assistent Controller en Financial Specialist. Sinds maart 2018 heb ik mijn HBO opleiding Personeelsadministratie succesvol afgerond, zodat mijn administratieve pakket nu compleet is.

Ik heb een passie voor financiële cijfers! Mijn kennis houd ik op peil door middel van diverse financiële en fiscale cursussen.

En deze kennis deel ik graag met je via mijn toekomstige online programma Masterclass Boekhouden en BTW!

Sterke punten

Mijn sterke punten zijn zelfstandig werken, maar ook in teamverband kom ik goed tot mijn recht. lk ben verantwoordelijk, zorgvuldig, belangstellend, ordelijk, cijfermatig erg sterk en Ik kan voor ongestructureerde situaties goede gestructureerde oplossingen bedenken.