Werkwijze

Met Esthers Boekhouding haalt u een persoonlijk betrokken boekhouder in huis, die integriteit uitstraalt en uw manier van werken respecteert. 

Offerte = opdracht = factuur

Exact Online

Na onze eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin we uw wensen op tafel leggen, krijgt u van mij een offerte toegestuurd.

Mijn diensten worden op verschillende manieren aangeboden. De meeste in een pakket via maandabonnementen, maar u kunt ook losse diensten afnemen.

Nadat ik uw offerte ondertekend retour heb gekregen, ga ik samen met u uw administratie inrichten. Ik kan hiervoor Exact Online gebruiken, maar we kunnen ook kiezen voor een vereenvoudigd Excel model. 

In tegenstelling tot de maandabonnementen worden er in situaties waarin in de offerte een uurtarief wordt berekend, per maand een eindafrekening gefactureerd. 

Wat is Exact Online?
Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM (Customer Relation Management) in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. 

Aangezien de meeste particulieren geen CRM nodig hebben, is het bijhouden van uw administratie vaak niet nodig in Exact Online.